Header Ads

Header ADS

Cele Mai Bune Case de Pariuri Online din Romania (LEGALE)

 Fiecare parior este diferit. Are un buget mai mic sau mai mare, ii place sa parieze solo (un singur meci pe bilet) sau multiplu (mai multe meciuri pe un bilet), pariaza mai mult pre-meci sau live.


Din aceste motive, pentru un parior unele case de pariuri licentiate pot fi bune, iar pentru altul nu. De exemplu, daca iti place sa pariezi solo, atunci probabil ai alege Betfair (mai exact Betfair Exchange). Deoarece cotele sunt date de catre alti pariori, acestea sunt printre cele mai mari de pe piata.


De cealalta parte, daca iti place sa pariezi multe meciuri pe un bilet, pentru un castig cat mai mare, atunci probabil ai alege Fortuna sau Betano (am dat doar un exemplu).


Chiar si asa, cele mai bune case de pariuri sportive ar trebui sa aibe cateva lucruri in plus fata de celelalte. Aici ma refer la cote peste medie, transmisiuni in direct (meciuri live streaming), posibilitatea sa pariezi Handicap Asiatic, pariuri pe cartonase si cornere, optiunea de cash-out (inchidere pariu), etc.


Acestea sunt doar cateva din lucrurile care nu trebuie sa-i lipseasca unei agentii de pariuri sportive online. Nu ar trebui sa uitam nici de suportul cu clientii. Acesta este foarte important in cazul in care intampini probleme.


Dar ca sa-ti fie tie mai usor, in aceasta pagina am selectat doar acele case de pariuri online pe care le-am considerat noi ca sunt printre cele mai bune din Romania. Desigur, toti acesti operatori au licenta la ONJN.

De ce sa pariezi online?

Cu siguranta te-ai intrebat cel putin o data care ar fi motivele pentru care ai alege sa pariezi online. Desi exista foarte multe case de pariuri sportive stradale, tot mai multi pariori aleg sa parieze pe internet. De ce?

Pentru ca ai foarte multe avantaje:

poti paria oricand si de oriunde: nu conteaza unde te afli sau ce ora este, poti sa pariezi in cateva secunde

bonusuri si promotii: pe langa bonusurile de bun venit, agentiile online iti vor oferi foarte multe promotii

aplicatii de mobil: majoritatea caselor de pariuri au si aplicatii de mobil, foarte usor de folosit

meciuri in direct: nu toate meciurile sunt transmise la televizor. In schimb, le poti urmari online, gratuit

oferta la pariuri: ai foarte multe tipuri de pariuri, inclusiv pariuri pe cartonase, cornere, Handicap Asiatic

Lista cu siguranta poate continua, insa am vrut sa subliniez doar cele mai importante aspecte. De exemplu, faptul ca nu trebuie sa te deplasezi de acasa pana la o agentie stradala, este un alt mare avantaj.


Nu trebuie sa-ti faci probleme legate de sumele castigate. Toate casele de pariuri care sunt licentiate la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc sunt verificate. Noi nu am intampinat niciodata probleme cu banii castigati.

Cum poti face o depunere?

Cea mai cunoscuta si utilizata metoda prin care poti sa depui banii la o casa de pariuri sportive de pe internet este cardul bancar. Mai nou, majoritatea bancilor nu mai au comisioane la administrarea conturilor.


Iti recomandam cardul Visa, insa poti incerca si cu celelalte tipuri de carduri. Desi banca nu este deloc importanta, totusi, daca nu ai inca un card, poti sa-ti faci unul la ING sau Raiffeisen Bank. Le-am mentionat acestea deoarece poti sa depui banii pe card direct de la bancomat. Dar probabil sunt si altele.


O alta metoda prin care poti sa depui banii intr-un cont de pariuri este Paysafecard. Daca nu esti familiarizat cu aceasta metoda de plata, te rog sa accesezi site-ul lor. Tot acolo o sa gasesti si punctele de vanzare.


Daca vrei sa ai un portofel electronic, atunci poti sa folosesti serviciul Skrill. Dupa ce ai facut o depunere in contul lor (tot cu ajutorul unui card), poti sa faci transferul in contul de pariuri. Depunerea se face instant. Avantajul acestui serviciu este ca poti sa faci si tranzactii cu cripto monede sau sa trimiti bani si la alte persoane.


In cazul in care nu vrei sa te complici cu niciuna din acestea, atunci o poti incerca pe cea mai simpla: depunerea direct in agentie. Trebuie sa stii insa ca nu toate casele de pariuri ofera aceasta metoda de depunere.

Cum faci o retragere de la o casa de pariuri?

Trebuie sa stii ca retragerile se pot face doar folosind aceeasi metoda cu care ai depus banii. Daca de exemplu ai depus cu un card bancar, atunci retragerea o poti face doar pe acel card.


Procesul de retragere este extrem de simplu. Trebuie sa mergi in sectiunea de Retragere, iar acolo selectezi modalitatea prin care vrei sa primesti banii.


Unele case de pariuri online nu afiseaza butonul de retragere in meniul principal. Totusi, poti sa mergi la Depunere, iar in ceasta pagina o sa gasesti si optiunea de retragere. Oricum, daca nu gasesti cum poti face retragerea, poti sa contactezi serviciul cu clientii.


De obicei, validarea retragerii dureaza maxim 24 ore (1 zi lucratoare). Dupa acest proces, banii iti pot intra in cont instant sau in maxim 2 zile lucratoare. Am observat insa ca cele mai multe case de pariuri online proceseaza banii imediat dupa ce s-a aprobat retragerea. 

Este legal sa pariezi online?

Desi lucrurile s-au schimbat foarte mult in ultimii ani, mai ales dupa aparitia ONJN-ului, inca sunt persoane care nu stiu daca este legal sa pariezi pe internet. Ca sa-ti raspund scurt, DA, este 100% legal sa pariezi online.


Atentie insa, acest lucru este posibil doar la casele de pariuri licentiate pe teritoriul Romaniei. De mentionat ca pe site-ul nostru pariu.online vei gasi DOAR case de pariuri cu licenta la ONJN.


De asemenea, nu trebuie sa-ti faci probleme cu plata impozitelor. Din 2018 impozitul se plateste la sursa. Adica atunci cand faci o retragere, casa de pariuri sportive iti va retine automat impozitul. Nu trebuie sa-l mai platesti la ANAF.


Nu in ultimul rand, trebuie sa subliniez si faptul ca este absolut interzis sa pariezi la case de pariuri online care nu au licenta la ONJN. Daca faci acest lucru, risti sa primesti amenda, iar aceasta nu este deloc mica.

Bonusuri, oferte si promotii

Cel mai intalnit bonus este acela care-l primesti la deschiderea unui cont nou (bonusul de bun venit). In cele mai multe cazuri acesta consta in dublarea primei sume depuse. De exemplu, poti sa primesti 100% la prima ta depunere (adica ti se va dubla suma). Sunt unele case de pariuri online care ofera un bonus mai mic, iar unele chiar mai mare de 100%.


Un alt bonus care se regaseste si la deschiderea unui cont nou este pariul gratuit. Casa de pariuri iti poate oferi acest pariu dupa ce ai facut prima depunere. Dupa cum ii spune si numele, practic tu nu pierzi nimic. Alegi pe ce vrei sa pariezi, iar mai apoi selectezi ca miza pariul gratuit. Este foarte simplu.


Exista insa si situatii cand poti sa primesti un pariu gratuit si cu alte ocazii. Cele mai intalnite astfel de situatii sunt atunci cand intr-un weekend este un mare derby sau dupa indeplinirea unei misiuni. Unele agentii de pariuri online iti dau posibilitatea sa indeplinesti anumite misiuni, iar ca recompesa poti sa primesti diverse beneficii.


Pe langa bonusul primit la deschiderea unui cont si pariul gratuit, cele mai multe case de pariuri ofera si alte promotii periodice. Acestea pot sa varieze, in functie de agentia la care pariezi.


Poti sa primesti un procent bonus (de exemplu 50%, 75%, 100%) la urmatoarea depunere, unul sau mai multe pariuri gratuite, cresteri de cote sau chiar si invartiri gratuite la unele sloturi.


Datorita acestor bonusuri si promotii, iti recomand sa-ti faci cate un cont la toate casele de pariuri recomandate de site-ul nostru. In acest fel vei beneficia de foarte multe oferte atractive!

Tipurile de bonusuri

Deoarece exista mai multe tipuri de bonusuri la casele de pariuri online, in aceasta sectiune vreau sa sa le discutam pe fiecare in parte si sa-ti spun ce reprezinta fiecare bonus.


No comments

Powered by Blogger.